Det er nu tid til at diskutere den kommende DC FanDome Event, som finder sted på lørdag kl. 10 EDT. Hvis du ikke ved, hvad DC FanDome 2021-begivenheden er, hvad er vi så her for? Lad os hjælpe dig med at få en bedre forståelse af, hvad publikum kan forvente næste gang. Hvis du har været en livslang DC-fan som mig, er dette faktisk det perfekte øjeblik for os.

Er du forberedt på en række nye annonceringer og nyt udseende til kommende DC-projekter? Som livslang fan er jeg fuldstændig forberedt og intellektuelt nysgerrig efter at vide alt, hvad der er.



Hvad er en DC FanDome-begivenhed?

Før vi kommer ind på de spændende opdateringer, hvis du ikke er sikker på, hvad DC FanDome 2021 er, eller hvorfor dine bekendte taler om det, vil vi forklare dig det. DC FanDome er i bund og grund en virtuel begivenhedsplatform udviklet af DC Comics. DC FanDome, der begyndte som en virtuel underholdnings- og tegneseriekonvention, vender tilbage efter succesen med sidste års virtuelle begivenhed, som var fantastisk og fik en masse positiv feedback. Denne weekend kan du se alle dine yndlings DC-superhelte på ét sted.

DC FanDome er en onlinebegivenhed, der sikrer trailere, annonceringer og først ser på kommende DC-projekter, som DC-seere er begejstrede for. Den første udgave af DC FanDome var en stor succes som tidligere nævnt. Med følgere, der spekulerer på, om det ville være en årlig fest eller en engangsforestilling. Heldigvis blev DC FanDome 2021 annonceret i april 2021, og her er alt, hvad vi ved om den kommende begivenhed.

Dato og tidspunkt for at se DC FanDome 2021

På samme måde som sidste års begivenhed, vil hele begivenheden finde sted på én dag i år. DC FanDome 2021 vil vare fire timer og vil finde sted d Lørdag den 16. oktober 2021 . Arrangementet starter kl. 10.00 PT kl. 13.00. ET, kl. BST. Vi har også dækket dig, hvis du ikke kan nå arrangementet til tiden. Konventionen vil være tilgængelig på den officielle DC FanDome-portal indtil den 31. oktober.

Og hvis du undrer dig over trailerens, vil trailerne og teaserne blive uploadet på YouTube. Som et resultat, selvom du går glip af dine valgte dele af begivenheden, vil det ikke være et problem for dig.

Sådan ser du DC FanDome 2021 livestreaming online?

Nu hvor du ved hvornår og hvornår begivenheden finder sted, kan du planlægge i overensstemmelse hermed. Så hvordan ser du DC FanDome 2021 streaming online? Vi, fansene, er virkelig heldige, at vi kan se begivenheden på flere platforme efter vores præference. Vent, det koster ikke noget at deltage; det er helt gratis for publikum. Showet vil blive live-streamet på FanDome hjemmeside , samt DC Comics’ embedsmand Ryk , Youtube , Facebook , og Twitter regnskaber.

Eller du kan bare se DC Fandome 2021 Live stream nedenfor; (Bare åbn denne side under arrangementet).

Alt du behøver er en fast forbindelse. Hvis du er bekymret for sproget, vil livestreamen have undertekster på en række forskellige sprog (arabisk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, russisk, spansk og kinesisk), hvilket gør den tilgængelig til tilskuere verden over.

Hvis du er nysgerrig efter DC FanDome 2021 til børn. Fordi nogle af de emner, der præsenteres under begivenheden, ikke ligefrem er børnevenlige, vil DC Kids FanDome være vært for en modificeret version til et yngre publikum. Er det ikke rigtigt, at DC gør alting enkelt?

Tidsplan for DC FanDome 2021

Her er tidspunkterne for begivenheden.

  • Nordamerika: 10:00 PDT / 11:00 MDT / 12:00 CDT / 13:00 EDT
  • Storbritannien/Ir:18.00 BST Europa:19:00 CEST / 20:00 EEST
  • Asien/Oceanien: 02:00 JST / 01:00 AUGUST / 04:00 AEDT

Her er en kort video, der giver seerne et smugkig på nogle af de film, tv-shows og videospil, der vil blive vist ved begivenheden. Tag et kig på teaser-videoen nedenfor.

Med en eksklusiv ny trailer til The Batman, et smugkig på The Flash, et første kig på Black Adam og et kig bag kulisserne på Aquaman and the Lost Kingdom og Shazam! Fury of the Gods, Warner Bros. Pictures vil have premiere på en sund samling fra dens kommende filmudgave, mens publikum af DC's tv-shows kan forvente paneler fra Batwoman, Doom Patrol, DMZ, The Flash, Harley Quinn, Peacemaker, Supergirl, There is really så meget at forudse.

Batman-traileren er bekræftet til udgivelse

Ifølge den seneste teaser for begivenheden vil Batman have premiere på en helt ny trailer på DC FanDome. The Batman, med Robert Pattinson i hovedrollen som den nyeste udgave af den legendariske DC-superhelt, er planlagt til at komme i biografen i marts 2022. Mens teaseren, der annoncerer panelerne blev udgivet til sidst, afslørede den også, at en bestemt ny The Batman-trailer vil blive frigivet under arrangementet.

DC FanDome 2021 Talent & Host annonceret

Et kort klip, der annoncerer det kommende talent og vært for DC FanDome 2021, blev uploadet for en uge siden. Alle navnene er angivet i denne video, som i det væsentlige er en All Star Lineup.

DC på den lille skærm forventninger

Vi får et glimt af de næste faser i CW's Arrowverse på den lille skærm i DC. De nye sæsoner af Batwoman, The Flash og den fremragende Superman & Lois forventes alle at blive offentliggjort i den kommende begivenhed. Du vil også få dit første blik på Naomi, udviklet af Ava DuVernay.

Forventninger til videospil

Med hensyn til videospil får vi endnu et glimt af Suicide Squad: Kill the Justice League, som blev vist på sidste års FanDome af Rocksteady Games, skaberne af Batman: Arkham. Der er også en chance for, at vi vil se mere af Gotham Knights, et actionspil med fire spillere. Der er grundlæggende meget at se frem til.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af DC (@dccomics)

Så er du spændt på, hvad der er det næste i den kommende DC FanDome 2021? Fortæl os, hvad du har i tankerne. Og det faktum, at det ankommer i morgen, betyder, at vi ikke skal vente meget længere.