Du vil ikke kunne se deres historier eller snaps, og du vil ikke være i stand til at sende dem snaps eller beskeder, hvis de blokerer dig på Snapchat. Men hvordan ved du, om de blokerede dig i første omgang, hvis du ikke modtager nogen meddelelse?

Du kan blive blokeret, hvis du holder op med at modtage notifikationer fra deres konto via iPhone- eller Android-appen. Men medmindre det er nogen, der ofte bruger appen eller taler med dig via appen, er dette svært at bemærke. Men hvis du er begyndt at tro, at nogen har blokeret dig på Snapchat, er der et par ting, du kan gøre for at bekræfte din mistanke.



Her er alt hvad du skal bruge for at finde ud af det.

Hvordan ved man, om nogen blokerede dig på Snapchat?

Følgende er metoderne til at kontrollere, om du er blevet blokeret på appen eller ej:

  1. Tjek din seneste samtale

Den første store indikator for, om en bruger har blokeret dig eller ej, er, om de vises i din chathistorik. Hvis du har interageret med den person, der muligvis har blokeret dig, før du renser dine samtaler, er dette trin kun nyttigt.

Åbn Snapchat-appen, og tryk på taleboblesymbolet til venstre for kameraets snap-knap nederst på skærmen for at gå til samtalesiden. Hvis den bruger, du tror har blokeret dig, ikke dukker op på din chatliste på trods af at han har haft en nylig interaktion med dem, er det et væsentligt rødt flag. Du skal dog fortsætte til næste trin for at bekræfte blokeringen.

Du har muligvis ikke haft en chat for nylig med den pågældende person, eller du har måske glemt at rydde din historie. Fortsæt til følgende trin, hvis dette er tilfældet.

2. Søg efter deres brugernavn eller fulde navn

Når du søger efter nogen på Snapchat, finder du dem ikke, hvis de har blokeret dig. Du burde være i stand til at finde dem ved at søge efter dem, hvis de har fjernet dig fra deres venneliste. Det er vigtigt at forstå forskellen mellem at blive blokeret og at blive slettet på Snapchat. Hvis en bruger blokerer dig, vil du ikke være i stand til at kontakte vedkommende på nogen måde fra din blokerede konto, da du ikke vil kunne finde nogen registrering af deres konto.

Hvis en bruger fjernede dig fra deres venneliste, vil du stadig kunne finde dem på din venneliste og sende dem snaps. Men hvis de kun tillader deres venner at kontakte dem, vil de muligvis ikke modtage dem afhængigt af deres privatlivsindstillinger.

Hvis brugeren vises i søgeresultaterne, vil de blive vist under etiketten Mine venner, hvis du stadig er på deres venneliste, eller under etiketten Tilføj venner, hvis du er blevet fjernet fra den.

Hvis den person, du søger efter, ikke vises, når du søger efter deres præcise brugernavn, er det fordi de har blokeret dig eller ødelagt deres Snapchat-konto.

3. Søg efter deres brugernavn eller fulde navn fra en anden konto

Det faktum, at du ikke var i stand til at finde den bruger, du ledte efter i det foregående trin, rejser muligheden for, at de har blokeret dig; ikke desto mindre er dette ikke nok til at bekræfte det. Ved at søge efter brugeren fra en anden konto kan du muligvis bekræfte, at vedkommendes konto stadig eksisterer. Du kan vælge mellem to muligheder:

  • Bed en ven om at bruge sin konto til at lede efter brugeren.
  • For at søge efter denne bruger skal du logge ud af din konto og oprette en ny.

Det første valg er det enkleste, fordi det eliminerer alle de unødvendige trin, der er nødvendige for at oprette en ny konto. Vælg en Snapchat-ven, slægtning, kollega eller anden bekendt, som ikke er venner med den bruger, du mener har blokeret dig. Anmod om, at de slår brugeren op ved at bruge enten deres brugernavn (hvis du kender det) eller hele deres navn.

Hvis du vil oprette en ny Snapchat-konto, skal du logge ud af din nuværende eller downloade programmet på en separat mobilenhed, hvis du har en. For at oprette en konto skal du trykke på knappen Tilmeld.

Snapchat vil kræve hele dit navn, fødselsdato, brugernavn, adgangskode og telefonnummer (eller e-mailadresse). Instruer nu enten din ven eller udfør trin to ovenfor ved at bruge din nye konto. Hvis du eller en ven er i stand til at finde den brugerkonto, du søgte, burde det være nok til at bekræfte, at du er blevet blokeret.

Hvis ingen af ​​disse metoder virkede, er din vens konto højst sandsynligt deaktiveret.

Så det er alle de mulige måder, hvorpå du kan tjekke, om nogen har blokeret dig på snapchat. Håber du nød at læse artiklen og fandt den nyttig.