Her for at finde ud af alt hvad du kan på WWE Crown Jewel 2021, ikke? Hvorfor spilde et enkelt sekund af vores tid, lad os komme ind på det, fordi ingen af ​​os kan lide at vente, ikke?

WWE Crown Jewel fra WWE er en wrestling-begivenhed, der vil blive afholdt i Riyadh, Saudi-Arabien den 21. oktober 2021. Indtil videre er dette den fjerde begivenhed, der skal finde sted i Crown Jewel Series og er også første gang, WWE vil gå helt internationalt. Selvfølgelig efter pandemien.

WWE Crown Jewel 2021



Indtil videre har vi faste nyheder om et par kampe til showets start, og vi vil også tale om alt det.

WWE Crown Jewel 2021 – Dato og tid

Nedtællingen er officielt begyndt, og det er kun 28 dage 10 timer 32 minutter ventetid for fans.

WWE Crown Jewel 2021 begynder den 21. oktober 2021 kl. 13.00 EST og kl. 20.00 AST. Placeringen er Riyadh, Saudi-Arabien, og spillestedet er King Fahd International Stadium.

Her er listen indsnævret for dig.

    Forenede Stater -21. oktober kl. 13:00 EST | 10:00 PST | 12.00 centralt Indien –21. oktober kl. 22.30 IST Saudi Arabien -21. oktober 2021 kl. 20.00 SAST Det Forenede Kongerige -21. oktober 2021 kl. 18.00 GMT | 19.00 BST Australien -21. oktober 2021 kl. 10 AEST Canada –21. oktober 2021 kl. 11.00 CST Japan –22. oktober 2021 kl. 2 JST Europa -21. oktober 2021 kl. 19.00 CEST

Hvordan ser man WWE Crown Jewel livestream?

WWE-netværket er klar til at være vært for dig. Desuden kan fans Indien kan se showet på Sony Liv og for seere i USA, vil Peacock TV komme til undsætning.

Billetterne er endnu ikke tilgængelige, og der er ikke meget, der har været kendt om online-billetterne. Lad os se, hvornår vi har det, så vi også kan opdatere dig.

Er livestreaming muligt?

For at se WWE Crown Jewel 2021 live, som hører til det førende niveau, skal du abonnere på WWE Network for t £9,99/måned, hvis du er i Storbritannien. For abonnenter, der tilslutter sig netværket for første gang, kan live streame gratis.

Tændstikker og Matchkort

Indtil videre er kampen mellem Brock Lesnar og Roman Reigns blevet bekræftet, og det sker helt sikkert. Derudover kan du også forvente Ringens konge og Finale i Queen's Crown-turneringen.

WWE Crown Jewel 2021

Vi taler om nogle seriøse sjove ting i WWE!

De andre kampe, der er sat til at finde sted, er som følger: –

    Finale i King of the Ring-turneringen 2021 (foreløbig)— Singler Finale i Queen's Crown Tournament 2021 (foreløbig)– Singlekamp

Hold dig opdateret for flere opdateringer og klæb til WWE Network den 21. oktober.